Simon Forlund - Vår sista säsong

Simon Forslund släpper albumet "Vår sista säsong". Med sin otroligt fina röst tar Simon oss genom 10 spår som verkligen träffar hela känsloregistret. Det är en vacker balans mellan det sårbara och det kraftfulla. Albumet är mestadels akustiskt, men på inget sätt monotont eller tråkigt. Det är dynamiskt och varierat. Produktionen är välgjord och låter Simons sång lysa. Det här albumet måste du absolut lyssna på.

puls. rekommenderar starkt!

lovad - Fortfarande du

Lovad släpper låten "Fortfarande du", en skör och vacker ballad som bärs fram av vackert pianospel och hennes fantastiska röst. Låten fångar den djupa sorgen av att förlora sig själv efter en relation och känslan av att säga farväl. Samtidigt markerar hon 5-årsjubileet för hitlåten "Tills vi dör" med en akustisk version – en påminnelse om hur långt hon har kommit och hur hon har vuxit som både artist och människa.

puls. rekommenderar starkt!

Daniel Nordberg - maybe

Daniel Nordberg har släppt låten med årets sötaste omslagsbild hittills. "Maybe" visar att Daniel kan skriva helt fantastiska låtar och att han är ett riktigt multitalang. Hans fina röst ger djup och känsla till varje rad, och det är omöjligt att inte bli uppslukad av låten. Produktionen är både genomarbetad och elegant, vilket lyfter hela upplevelsen. "Maybe" är helt enkelt en underbar låt från början till slut, som visar hur skicklig Daniel är som både artist och låtskrivare. Det här är en låt som stannar kvar långt efter att den är slut.

puls. rekommenderar starkt!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.