Klaudy - Stannar vi kvar här så dör vi

Klaudy är äntligen ute med ny musik! Efter släppet av EPFör Dig har vi varit spända på vad Klaudy skulle komma med härnäst. Nu är han redo för hösten, och det är vi också, med den nya låten Stannar vi kvar här så dör vi. En känslosam låt med en otroligt behaglig vibe som verkligen träffar. Vi älskar det!

puls. rekommenderar starkt!

 Manon Lamartine - Flytta härifrån

Flytta härifrån av Manon Lamartine är verkligen en vacker låt. Vissa låtar sticker ut med kreativitet och lekfullhet, medan andra har en unik själ. Flytta härifrån tillhör definitivt den senare kategorin. Manons sårbara röst tar oss med på en känslofylld resa – och det är en resa vi mer än gärna följer med på. Låtens enkelhet och ærlighet skapar en dybde som virkelig berör.

puls. rekommenderar starkt!

Helena Alin - Skärvor (Album)

Helena Alin släpper sitt debutalbum "Skärvor", och det är fantastiskt! Albumet tar sig tid att låta varje låt andas och ger oss möjligheten att verkligen lära känna Helena. Genom kontraster mellan skarpa, ärliga texter om mänsklig svaghet och styrka, och ett ljudlandskap som blandar allt från hårda synthar till svävande vokaler och stora körer, träffar hon rakt i hjärtat. Helena visar oss hur vi ständigt försöker hitta vår plats i världen, och allt är insvept i en snygg alt-pop-produktion. Ett album du verkligen inte får missa!

puls. rekommenderar starkt!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.