Erika Norwich - Ikke tenk på mæ

Erika Norwich har tidligere vist at hun er en fantastisk låtskriver, og med sin nye låt "Ikke tenk på mæ" er så personlig som det kan bli. Låten er skrevet til hennes mamma, som ikke lenger er en del av livet hennes, og handler om ønsket om å dele både gleder og sorger med henne. Det er nært, sårt og ekte, noe som gjør "Ikke tenk på mæ" til en av årets fineste låter – en perle!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Hedda Mae - Channel Mae

Hedda Mae slipper sitt debutalbum «Channel Mae», hvor hun tar oss med på en personlig reise satt i et fiktivt radiounivers. Albumet, som er formet som et radioprogram, forteller en historie inspirert av Heddas egne erfaringer fra musikkbransjen, med fokus på utfordringene rundt ujevne maktforhold og behovet for personlig utvikling. Gjennom sine fengende låter kombinert med hennes sterke tekstunivers, klarer Hedda å skape et album som er bra fra start til slutt!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Daniel Owen - Du lovte

"Du sa du aldri skulle gå, ja, du lovte" synger Daniel Owen i sin nyeste låt, "Du lovte". Her leverer han en kombinasjon av silkemyk R&B med et hint av drill-inspirerte trommer, som funker utrolig bra! Teksten tar for seg følelsen av å bli forlatt, der den ene parten har gått videre mens den andre sitter igjen med ubesvarte spørsmål. "Du lovte" er både sårbar og stilsikker – en følsom, men utrolig kul låt.

puls. anbefaler på det sterkeste! 


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.