Bo Milli - Romantic

Bo Milli er ute med den nye låten "Romantic", hvor hun virkelig har funnet sitt unike sound. Den varme, indie pop-lyden er som skapt for høsten, og Bo Milli leverer akkurat det vi trenger for å omfavne sesongens stemning. Det rå og organiske lydbildet gir låten en ekstra edge som skiller den ut fra mengden. Vi digger kombinasjonen av autentisitet og energi, og det er tydelig at Bo Milli er en artist som vet hvordan hun skal formidle følelser gjennom musikken. "Romantic" er en perfekt balanse mellom sårbarhet og styrke, og vi ser frem til å høre mer fra henne.

puls. anbefaler på det sterkeste!


Enilora- Red Flag 

Enilora slipper singelen "Red Flag", og denne gangen tar hun et ærlig oppgjør med moderne datingkultur. Låta utforsker de giftige sidene ved ubalanserte forhold og "situationships", og handler om å innse at man selv kan være det "røde flagget". Med sin sårbare, svevende vokal over en hypnotisk og mørk produksjon, skaper Enilora en intens og gripende stemning. "Red Flag" gir et rått innblikk i både kjærlighetssorg og selvinnsikt, og lover godt som siste singel før hun slipper sitt debutalbum i november. Dette er en låt som virkelig fanger oppmerksomheten!

puls. anbefaler på det sterkeste!

Lotte Lee - How Deep

Lotte Lee er ute med sin nye singel "How Deep", inspirert av Bee Gees-klassikeren "How Deep is Your Love". Låten handler om det øyeblikket i et forhold når den første forelskelsen har lagt seg, og man står overfor valget om å fortsette jakten på noe nytt, eller velge å bygge noe dypere sammen. "How Deep" gir oss en påminnelse om verdien av å satse på den rette personen. Lotte Lee leverer en låt som er både relaterbar og catchy – perfekt for spillelisten din!

puls. anbefaler på det sterkeste!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.