Uro - Min bror

Uro har for nylig udgivet en sang dedikeret til sin bror og ældste ven. "Min Bror" er en hyldest til det stærke bånd og den kærlighed, der er mellem dem. Sangen har en varm og opløftende følelse, med en fængende popsounds. Det er en sang, der både rører og glæder, og som virkelig fanger essensen af tætte relationer. "Min Bror" er simpelthen en god sang, en hyldest til brorskab og venskab!

puls. anbefaler på det kraftigste!

Clean Out Louis - I'm In Love

København-duoen Clean Out Louis udgiver deres anden single, "I’m In Love", og det er en smooth, catchy kærlighedssang med deres unikke "wonky pop"-udtryk. Sangen handler om alt, man kunne opleve sammen med den specielle person, men uden at turde tage skridtet videre af frygt for, at det skal gå galt. Det er fedt, legende og lige ind på playlisten!

puls. anbefaler på det kraftigste!

Svea S - Nøgen

Svea S udgiver sangen "Nøgen". En ærlig sang, der tager fat på følelsen af usikkerhed og frygten for at være sårbar. Hun synger om, hvor skræmmende det kan være at åbne sig for en anden person, og de spørgsmål, der følger med: Hvad hvis man bliver såret? Dumpet? Eller hvad hvis man ikke er god nok? Tematikken er noget, mange kan relatere til. Sangen er fængende, og Svea S’s attitude er utroligt fed – selv når hun viser sin sårbare side.

puls. anbefaler på det kraftigste!


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.