Kissimjau - Voodoo Doll

Kissimjau er en sertifisert hit-maker, og hun bommer heller ikke med sin nye singel, "VooDoo Doll". Med sin nydelige stemme synger hun om å ville gi tilbake med samme mynt. Hennes drum and bass-lydbilde er umulig å mislike. Du finner meg på trikken, i dusjen og i bilen, mens jeg synger "I WANNA MAKE YOU SCRE-E-E-E-EAM"! A star in the making!

puls. anbefaler på det sterkeste!

Aleks Grey – Boys get sad too (Album)

Albumet “Boys Get Sad Too” av Aleks Grey fanger perfekt de kaotiske, magiske og sårbare øyeblikkene i 20-årene. Spor to, "28", er nærmest en liten memoar for denne fasen av livet – full av kjærlighet, tap, forvirring og vekst. Albumet tar for seg hvordan livet har utviklet seg på 10 år, der noen venner har slått seg til ro, mens andre fortsatt prøver å finne veien videre. Man har elsket og blitt dumpet, og de som en gang betydde alt er nå bare minner. Det er fint, fett og følsomt. “Boys Get Sad Too” minner oss på at det er greit å føle sterkt – gutta gråter også.

puls. anbefaler på det sterkeste!

Emily Hammer - Mellom oss

Emily Hammer gir oss en nydelig låt om et komplisert forhold med mye historie som skaper distanse. "Mellom oss" er både nær, stor og fengende, med en fin sårbarhet. Når låten når sitt klimaks, er det som en eksplosjon av endorfiner. Veldig godt produsert, veldig godt skrevet. "Mellom oss" er rett og slett en fantastisk poplåt som viser hvor dyktig Emily Hammer er på å fange følelser i musikken sin.

puls. anbefaler på det sterkeste!


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.