Nessi - Fargepalett

Nessi slipper den nydelige balladen "Fargepalett". Hun har en særegenhet i stemmen som gjør henne gjenkjennelig fra første tone. Dette er en vakker og fengende låt om usikkerhet rundt en relasjon. Den gir "Spis din syvende sans"-vibber på alle de rette områdene. Nessi lager like fantastisk musikk på norsk som på engelsk, og vi elsker det!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

8lanco - HELL OF IT

8lanco har endelig sluppet låten "HELL OF IT" – og ja, vi sier endelig! Etter flere smakebiter på både TikTok og Instagram, lever låten definitivt opp til forventningene. Dette er en gjennomført poplåt med fengende toplines og en uptempo beat som er full av lekenhet. En skikkelig godtepose av en låt, perfekt for helgen!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Gunn Kvaale - Unnskyld (for det du aldri ba om)

Gunn Kvaale er ute med låten "Unnskyld (for det du aldri ba om)", og den treffer rett i hjertet. Låta starter forsiktig med kassegitar før den eksploderer i et hav av synther, kor og trommer. Teksten er ærlig og sårbar, og handler om følelsen av å ødelegge et forhold ved å overtenke og overføle alt – frykten for å bli forlatt tar over. Hun vil vise at det er greit å overtenke, overelske, og at det aldri er noe galt i å føle sterkt. En utrolig fin låt!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.