Jessie Ka - Girls In Subtopia (Album)

Jessie Ka har udgivet sit debutalbum "Girls in Subtopia", og HOLD KÆFT HVOR ER DET FEDT! Albummet tager os med på Jessies rejse gennem livets udfordringer, hvor hun bryder fri fra forventningerne om at være den "søde pige". Med personlige tekster om identitet, drømme og frihed giver Jessie os alt fra heftige beats til sårbare melodier, alt pakket ind i en skarp alt-pop-produktion. Det er stort, intimt, fængende, og Jessie har en rå attitude! Det her album skal jeg høre igen – mange gange!

puls. anbefaler på det kraftigste!

såforsatan - HOLLYWOOD

Såforsatan er tilbage med sin nye sang "Hollywood", og den er både fed og fængende. Sangen udforsker drømmen om det mystiske Hollywood, et sted hvor stjernerne skinner, men hvor kontrasterne og forfaldet altid lurer i baggrunden. Med en blanding af britpop-inspirerede stadionvibes skaber "Hollywood" et univers, der både hylder og kritiserer barndommens idealer om storhed. Dette er en sang, du absolut skal have på din playliste!

puls. anbefaler på det kraftigste!

Amna Naseer - Mera Suraj

Amna Naseer er ude med sin nye single "MERA SURAJ", en smuk R&B-sang, der hylder kærligheden og livets lys. "MERA SURAJ", som betyder "min sol" på urdu, handler om personen eller de ting i livet, der lyser hverdagen op. Med inspiration fra både Bollywood og vestlig musik skaber Amna et unikt og legende lydbillede. Amnas fantastiske stemme og fængende produktion giver sangen en vibe, der virkelig skiller sig ud. Med en blanding af R&B, Bollywood og den populære amapiano-lyd, går "MERA SURAJ" direkte ind på din playliste!

puls. anbefaler på det kraftigste!


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.