FILIPPA - Älska mig en sista gång (EP)

FILIPPA är ute med sin vackra EP "Älska mig en sista gång", en samling av fina kärlekssånger som verkligen lever upp till den känsloladdade titeln. Hennes sårbarhet skiner igenom i varje låt, och med sin underbara röst skapar hon ett projekt som du kan lyssna på om och om igen. Projektet består av 5 spår, och för alla som älskar svensk pop är detta en utgåva som snabbt kommer att hitta sin väg in i din spellista!

puls. rekommenderar starkt!

Innocent - Say You Need Me

Innocent släpper låten "Say You Need Me", en vacker och stämningsfull låt som handlar om ensamhet, sorg och kärlekens komplexitet. Sången är ljuvlig och förmedlar känslorna på ett sårbart och kraftfullt sätt. Tillsammans med stråkar och ett svävande ljudlandskap skapar låten en nästan filmisk atmosfär. Produktionen är stark och låter detaljerna verkligen lysa. "Say You Need Me" visar att Innocent kan skapa musik som träffar rakt i hjärtat. Den här låten kan du direkt lägga till i din "Jag gråter i regnet"-spellista.

puls. rekommenderar starkt!

MIRIAM - Återbruk (EP)

MIRIAM är redo med sin nya EP "Återbruk", ett projekt där hon har gett nytt liv åt tre låtar från sin egen katalog genom att skapa akustiska och organiska versioner. EPinkluderar även en helt ny låt som hon skrev när hon var 14 år. "Återbruk" är en vacker påminnelse om hur starkt musik kan leva i olika former, och MIRIAMs förmåga att omarrangera låtar utan att förlora deras essens är imponerande. Detta projekt är inte bara en hyllning till hennes tidigare verk, utan också ett tydligt bevis på hennes mångsidighet som artist och producent.

puls. rekommenderar starkt!!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.