Arvid Lizell - Hive Mind

Arvid Lizells nya låt "Hive Mind" är en riktig pärla inom indie-pop. Med en oemotståndligt catchy melodi och ett organiskt sound som känns särskilt träffande i höstluften, är detta en låt som kommer att vara aktuell året runt. "Hive Mind" bjuder både in till dans och till lugna stunder framför brasan, och Lizells behagliga röst smälter perfekt samman med den varma, organiska produktionen. Detta är en låt som inte bara fastnar i huvudet, utan även i hjärtat, och visar Lizells talang för att skapa musik som både känns och fängslar.

puls. rekommenderar starkt!

Naod - Må Såhar

Naod är ute med sin sprillans nya låt "Må såhar", ett spår som är skapat för klubben med sitt reggaeton-inspirerade sound som gör det omöjligt att sitta still. Med drivande rytmer och en produktion som osar energi är detta en låt som garanterat får igång dansfoten. Vem gillar inte en reggaeton-inspirerad poplåt, och Naods röst lyfter verkligen låten till en ny nivå. Han visar en imponerande närvaro som gör "Må såhar" till ett måste på din spellista.

puls. rekommenderar starkt!

Arwin - Vad har du gjort med mig

Arwin är tillbaka med sin nya singel "Vad har du gjort med mig", och han träffar verkligen rätt med den här känslosamma låten. Låten fångar den smärtsamma känslan av att försöka gå vidare från någon man inte kan släppa taget om – perfekt för höstens melankoliska stämning. Med en kombination av sårbarhet och catchiness balanserar Arwin det känslomässiga med det medryckande på ett sätt som verkligen träffar. Den här singeln är ett måste på din spellista!

puls. rekommenderar starkt!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.