Luke Alvin - Iris (feat. 20xx)

Luke Alvin har 20xx med på sin nye single "Iris". Luke Alvins nære og sårbare vokal, kombineret med smukt guitarspil, gør det klart fra første tone, at dette er en fantastisk sang. "Iris" fejrer kærlighedens smukke sider, hvor man fremhæver det bedste i den anden person. Sangen er både fængende og smuk – perfekt til din playliste!

puls. anbefaler på det kraftigste!

Honni - Counting Days

Honni fra København debuterer med singlen "Counting Days". Sangen handler om savnet efter nogen, der er taget væk, mens man samtidig prøver at acceptere de valg, vi træffer, for at give plads til personlige eventyr og udvikling. Med sine drømmende 80'er-vibes, woozy guitarer og lyse pianotoner fanger "Counting Days" følelsen af længsel på en fængende og opløftende måde. En fantastisk debut!

puls. anbefaler på det kraftigste!

WIINSTON - hue

WIINSTON udgiver sangen "hue", en ny akustisk version af hans tidligere sang "blue". Sangen har fået en smuk, nedtonet dragt, hvor WIINSTONs sårbare vokal virkelig får lov til at skinne over en enkel akustisk guitar. Den nye version fremhæver sangens følelser og viser, hvor fin den virkelig er. At WIINSTON er en dygtig sangskriver, bliver særligt tydeligt i denne version. En fantastisk sang!

puls. anbefaler på det kraftigste!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.