SANDY - Enemy

"Enemy" af SANDY er sangen, du ikke vidste, du havde brug for, men som hurtigt vil blive en favorit. Denne sæson er virkelig Indie pop sin tid til at skinne, og SANDY leverer med stil. Med en uanstrengt attitude og en vokal, der virkelig skiller sig ud, er dette en sang, der fanger dig fra første tone. Det behagelige og legende lydlandskab giver en følelse af både lethed og dybde, og "Enemy" har den perfekte balance mellem sårbarhed og selvsikkerhed. SANDY viser endnu en gang, at han er en kunstner med en unik evne til at skabe musik, der både rammer følelserne og fanger lytteren.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Evigby - Tyran

Artwork af Jeanette Nørgaard - SØNC

Evigby er tilbage med singlen "Tyran", som handler om følelsen af at være fanget i tiden og frygten for at miste sig selv og sine drømme. Nummeret kombinerer en melankolsk synth arpeggiator over et tungt trap-beat. Med "Tyran" bevæger Evigby sig fra store koncepter til mere personlige og eksistentielle temaer, og resultatet er både råt og relaterbart.

puls. anbefaler på det kraftigste!

GOLDIE - Det Nemt

GOLDIE er tilbage med sin fjerde single, "Det Nemt", og denne gang har hun hentet inspiration fra amapiano-genren. Nummeret har et blødere lydbillede end hendes tidligere udgivelser, men attituden er stadig lige så stærk. GOLDIE leverer et legende og fedt sound med hiphop- og afropop-elementer. "Det Nemt" handler om at opnå det, folk tvivlede på, at du kunne, og om at jagte dine drømme, selvom vejen er svær. Med en cool vibe får GOLDIE det hele til at se let ud.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.