Christian Nanou - Mellan dig och mig (EP)

Christian Nanou är ute med sin nya EP "Stockholm", och det är en känslosam samling av RnB-låtar som verkligen träffar dig rakt i hjärtat. Svensk RnB när den är som bäst, och han bevisar att nivån är skyhög! Med sin vackra röst som flyter över de silkesmjuka melodierna känner man nästan de känslor han själv upplevde när han skrev låtarna. Stockholm är en EP som kryper under huden på dig – perfekt för sena kvällar eller när du bara behöver känna lite extra.

puls. rekommenderar starkt!

Emma-Lee Andersson - Patetisk

Emma-Lee Andersson släpper låten "Patetisk", och som alltid är det energiskt och medryckande. Med en blandning av pop, rock och en liten touch av country twang visar hon återigen sitt unika uttryck. Emma-Lees attityd lyser starkt igenom, och "Patetisk" är en låt som lätt kan gå på repeat under hösten.

puls. rekommenderar starkt!

Johanna Brun - Overcome

Johanna Brun är aktuell med sin nya singel "Overcome", en stark och stämningsfull låt som utforskar teman som vemod och självtvivel. Genom ett mystiskt och atmosfäriskt ljudlandskap ger låten en inblick i känslan av att vara osäker och sökande, samtidigt som den förmedlar en tröst om att man inte är ensam om sådana upplevelser. Med melankoliska toner och ärliga texter fortsätter Johanna att imponera, och hon visar återigen sin förmåga att förmedla djupa känslor på ett kraftfullt och gripande sätt.

puls. rekommenderar starkt!

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.