Will - Passer På

Will debuterer med den nye single "Passer På", en smuk blanding af følsomme tekster og en luftig, drømmende produktion. Sangen handler om nærvær og de små øjeblikke af omsorg, pakket ind i bløde synths og rolige rytmer. Will leverer en unik blanding af følsom hip-hop og alternativ pop, og skaber et univers, hvor usikkerhed og drømme mødes. Vi glæder os til at høre mere fra Will!

puls. anbefaler på det kraftigste!

FLAVA - ARKHAM

FLAVA giver os den cinematiske og synthbaserede sang "ARKHAM". Lydlandskabet er som taget direkte ud af en superhelte- (eller superskurke-) film. FLAVA leverer en coolness og en sang, der er sjælden i skandinavisk sammenhæng. Utroligt fedt!

puls. anbefaler på det kraftigste!

Junior Brown - hvem er jeg søn af

Junior Brown udgiver den nye single "hvem er jeg søn af?", hvor han for første gang deler sin historie som adopteret. Sangen udforsker de psykologiske udfordringer, mange adopterede børn møder, som spørgsmål om identitet og tilhørsforhold. Med melankolsk klaver og trompet, der bygger op til et energisk trap/pop-beat, kombinerer Junior personlig dybde med et catchy lydbillede. Dette er en sang, der både rører og fænger!

puls. anbefaler på det kraftigste!

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.