WIINSTON - blue

Den københavnske R&B-pop-duo er tilbage med en frisk, ny lyd på deres electro-poppede single, "blue". Fra første strofe forstår man, at dette er en fantastisk sang. Er du vild med stærke vokalister, gode sange, pop eller elektronisk musik? Så glider denne direkte ind på din playliste. Sangen er fra deres kommende projekt, "SKITZO", hvor hver sang kommer med en A- og B-side: samme tekst og melodi, men med kontrasterende stemninger og produktioner, som lytterne kan dykke ned i. Vi glæder os som børn!

puls. anbefaler på det kraftigste!

Debbie Sings - U Could B It 2 Me (feat. Papa E)

Debbie Sings er tilbage med den sukkersøde autotune-sang "U Could B It 2 Me", og denne gang har hun Papa E med. Sangen er en legende og catchy pop-bop, der virkelig fanger opmærksomheden med sin unikke blanding af forvrængede elementer og Debbies særlige stil. Hun kombinerer det søde med det rå på en måde, som få andre formår, og resultatet er både fængende og originalt. "U Could B It 2 Me" er en sang, der sætter sig fast i hovedet. Debbie overbeviser os igen!

puls. anbefaler på det kraftigste!

Loui Bear -Dengang (feat. Eigil Hein)

Stortalenterne Loui Bear og Eigil Hein slår sig sammen på den nye single "Dengang", og resultatet er intet mindre end fedt. De kombinerer elektronisk trap med melankolsk, dansksproget pop. Denne sang er propfyldt med stærke melodier og er både fed og fængende. "Dengang" er en sang, der garanteret vil gå på repeat på din playliste. Dette er to artister, du virkelig bør holde øje med fremover!

puls. anbefaler på det kraftigste!

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.