1 - Nessi (NO)

Nessi tar lytterne med på en følelsesmessig reise gjennom hennes sjelfulle sanger, som "Fooling Myself" og "Lonely in a Crowd"

Med hennes stemme som både trøster og utfordrer, skaper Nessi et unikt lydlandskap som fanger ørene og rører sjelen. Enten du trenger å gruble over livets mysterier eller bare vil nyte noen gode toner, er Nessi den perfekte lydledsageren.

puls. anbefaler på det sterkeste!

2 - Amandy Cy (SE)

Amandy Cy är mästaren bakom gripande låtar som "A Mother's Touch" och "Know Nothing".

ed hennes djupt gripande texter och smittande melodier förmedlar Amandy Cy ömhet och sårbarhet på ett sätt som träffar rakt i hjärtat. Oavsett om du behöver uppmuntran eller en påminnelse om kärlekens kraft, kommer Amandy Cy definitivt att leverera varorna.

puls. rekommenderar starkt!

MARCUS.WAV (DK)

Marcus.wav har for nylig udgivet albummet "En sød lille én".

Med "En sød lille én" er tager lytterne med på en musikalsk rejse gennem forskellige stemninger og lydbilleder. Med hans talent for at blande genrer og udforske nye lydlandskaber, giver Marcus.wav en oplevelse, der både er forfriskende og tankevækkende. Sæt dig tilbage, slap af og lad Marcus.wav guide dig gennem lydens verden.

puls. anbefaler på det kraftigste!

4 - PLENTY (NO)

Med låter som "Naked Lunch" og "Who I Am", tar PLENTY lytterne med på en musikalsk reise som er både spennende og gripende.

Med energiske rytmer og fengende melodier, får PLENTY deg til å både danse og reflektere. Enten du trenger en boost av energi eller bare vil dykke ned i noen gode låter, vil PLENTY definitivt levere varene

puls. anbefaler på det sterkeste!

5 - KOPS (DK)

Velkommen til KOPS' unike lydunivers! KOPS har etableret sig som en veteran i musikbranchen

Med album som "Artwork II/II" og "Family Walk Extravaganza", samt hans nyeste single "Just Try to Breath". Med hans evne til at blande genrer og skabe unikke lydbilleder, tager KOPS lytterne med på en uforglemmelig rejse gennem lyd og tekstur. Uanset om du er fan eller førstegangshører, er KOPS helt klart værd at tjekke ud for en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.
puls. anbefaler på det kraftigste!

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.