Synne Vo - 25

Hitmaker og tårekanal-tømmer Synne Vo er ute med låten "25", hvor hun reflekterer over de fine og vonde minnene man aldri får oppleve igjen. Det tok Synne 25 år å forstå at det er de små tingene i hverdagen som skaper minnene man bærer med seg for alltid. "25" er en nydelig påminnelse om å verdsette de enkle øyeblikkene – perfekt for både late kvelder og dype tanker.

puls. anbefaler på det sterkeste

Vrengt - Sikre passasjerer (EP)

Vrengt slipper EP-en "Sikre passasjerer", og leverer pønkeenergi fra start til slutt. Bandet, kjent for intense liveopptredener, tar med seg den kompromissløse pønken inn i studio og skaper det de selv kaller "mosserock-revival". EP-en balanserer det fengende og tilgjengelige med støyete og rampete elementer, noe som gir låtene en unik dynamikk. Det svinger fra nært til kaos på en god måte!

puls. anbefaler på det sterkeste!

Leander - Alene I En Klubb

Leander er tilbake med singelen "Alene I En Klubb", en låt om en kvinnes håp om å finne kjærligheten – mens hun fortsatt danser alene på klubben. Låta er mørk pop på sitt beste! Sangen er skrevet fra perspektivet til en kvinne som føler at tiden går fra henne – hvor er ringen hennes, og hvorfor danser hun fortsatt alene? En ærlig og rå låt, inspirert av en samtale med en venninne. Det er mykt, hardt og utrolig catchy!

puls. anbefaler på det sterkeste!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.