CEVIL - Point Out The Crime

CEVIL udgiver sin nye single "Point Out The Crime", som handler om, hvordan en tidligere partner blev gradvis mere nervøs og fraværende, hvilket fik Cecilie til at frygte, at han måske havde mødt en anden. Følelsen af ikke at have nok beviser til at konfrontere ham inspirerede sangen. Med linjen "I need a name and a place and a time to point out the crime" maler CEVIL et detektivagtigt billede af situationen og formidler den melankoli, hun stadig føler, når hun hører sangen. Sindssygt fedt! 

(PS: Tjek også musikvideoen)

puls. anbefaler på det kraftigste!

XOLA - Sixth Sense

XOLA debuterer med singlen "Sixth Sense". Sangen udforsker overtroen om, at en giftig relation kan ændre sig, og er præget af melankolsk elektro-pop med skandinaviske influenser. Efter flere års låtskrivning og en debutkoncert på SPOT Festival 2022, debuterer XOLA, alias Simone Ledet, endelig. Sangen har en moderne, poppet og fængende lyd. Vi ser frem til at høre mere!

puls. anbefaler på det kraftigste!

Ferdinand & Bare Benja - HOLDSPRT (EP)

De københavnske musikere Ferdinand og Benjamin, begge kun 19 år, har droppet skolen for at gå all-in på musikken, og det kan de have gjort klogt i! Deres nye EP, "HOLDSPORT", er en hyldest til 90’ernes hiphop. De har selv skrevet og produceret det hele – i samarbejde med Daniel Rasmussen og Yung Vilhelm – og resultatet er en seriøs energiudladning af live-baserede produktioner. Denne EP beviser, hvorfor de er et act, man skal holde øje med.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.