1 - Viet (NO)

Her har vi noe virkelig spesielt! Viet lanserte den fantastiske EP-en "Hey, It's Me" i midten av februar.

tter å ha debutert med sin første singel i 2023, har Viet virkelig funnet sin egen unike lyd. Låtene er sjelfulle og originale, med et lydbilde som minner om en blanding av Frank Ocean og Bon Iver. Det er vanskelig å ikke la seg fange av Viet sin verden. Dette er absolutt en artist som fortjener mer oppmerksomhet og som det er verdt å følge med på!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

2 - Naomi Wiehe (SE)

Det finns otaliga talangfulla artister och låtskrivare som verkligen förtjänar mer uppmärksamhet, och Naomi Wiehe är definitivt en av dem

Hennes musik är av hög kvalitet, med texter som är fångande och genomträngda av känsla. Det akustiska ljudlandskapet harmonierar perfekt med Naomis röst, och lyssnaren fångas omedelbart av känslan av närhet och ärlighet som lyser igenom varje låt.

puls. rekommenderar starkt!

3 - APHACA (DK)

Næste stop er APHACA! Dette danske band bringer en legesyge til deres musik, som både er rå og fængende.

Med deres indie-pop lyd passer de utroligt godt sammen og skaber en strålende kombination af rå energi og fængende melodier. Uanset hvornår du lytter til dem, giver APHACA dig følelsen af en sommerfestival. Deres musik er en ægte fest, men også en ærlig og skøn strøm af toner, der flyder ud af højtalerne, når de spiller.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

4 - Kidd Blue (NO)

Sebastian Andreas Width, bedre kjent som Kidd Blue, debuterte med sin første singel i januar 2024, og dette er virkelig noe man bør følge med på! Med sin nyeste singel,

"Hjertebank", trekker han virkelig lytterne inn i sitt unike univers. Kidd Blue har allerede gitt ut tre singler som viser en imponerende variasjon, men samtidig holder en gjennomgående høy kvalitet. Dette har uten tvil potensial til å bli stort!

puls. anbefaler på det sterkeste!

5 - Emma-Lee Andersson (SE)

Emma-Lee Andersson bjuder på härlig svensk popmusik! Med flera singlar och en EP bakom sig har Emma-Lee Andersson redan etablerat sig som en talangfull artist.

Det unika med hennes låtar är den varierade stilen. Hon blandar det rebelliska och melankoliska i sina texter samtidigt som hon även levererar allsångsvänliga och folkkära poplåtar. På samma sätt som flera andra artister vi har nämnt, uppskattar vi det lekfulla tillvägagångssättet som tydligt genomsyrar Emma-Lees musik.

puls. rekommenderar starkt!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.