Adelin (SE)

Den Stockholm-baserade artisten och sångaren Adelin uttrycker sina känslor genom sina sköra, ärliga och nakna texter.

Adelin har bara släppt två låtar än så länge, men visar redan att hon är en artist vi bör hålla ögonen öppna för. Hennes musik kan beskrivas som "sad girl vibes with catchy choruses". Den är sårbar, naken och ärlig. Samtidigt känns det som om hon har en tydlig fingertoppskänsla för starka popmelodier och pulserande rytmer som drar med lyssnaren. Senare i år släpper hon en EP som vi ser fram emot att höra!

puls. rekommenderar starkt!

8lanco (NO)

Trenger du fler catchy pop-låter du kan synge med på i spillelisten din? Da trenger du 8lanco. 

8lanco har vist seg å være en fantastisk låtskriver. Med fengende melodier og såre tekster holder han et skyhøyt nivå. Han har bygget seg en solid følgerskare på sosiale medier og poster er aktiv.  Det overrasker ingen i puls. om den unge bergenseren plutselig befinner seg på Billboard Hot 100. Det er i så fall fortjent!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Kris (DK)

Kris laver musik, du sætter på i toget på vej hjem fra en dårlig bytur, mens du håber på, at strømmen på dine hovedtelefoner holder længe nok til at få dig til endestationen.

Kris skaber popmusik med fængende melodier, hårde trommer og guitarsoloer. Musikken sætter ord på bagsiden af ungdomslivet, og Kris nægter at flygte fra følelserne, men omfavner dem i sine tekster. Kan du lide pop og rock? Så er Kris noget for dig!

puls. anbefaler på det kraftigste!

Elise Elvria (SE)

Elise Elviras musik är poppig, jazzig och underbar. Hennes vackra röst bär låtarna på ett fantastiskt sätt.

Elise Elvira är mångsidig och kan dra sin musik åt flera håll, något hon behärskar väl. Musikstilen är poppig, groovy, jazzig och underbar. Hennes vackra röst bär de fångande låtarna och får dig att vilja sjunga med. Hon har en stor katalog att dyka ner i och hitta låtar som du garanterat kommer att gilla.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

BASKE (DK)

BASKE kan ikke placeres i én genre. Deres musik er en blanding af rock, pop, rap og meget mere.

BASKE formår på en mærkelig måde at blande alt det gode fra alle genrer ind i deres musik - og det fungerer fremragende. Sangene er fængende, hårde, bløde og melankolske. Musikken er unik og bliver aldrig kedelig. Hvis du ønsker at lytte til musik, der giver dig en oplevelse og en rejse, så er BASKE noget for dig.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.